Шоколадний моккачино з апельсином

Як зробити Шоколадний моккачино з апельсином рецепт простий. Кавомани, приймайте вітання!🎉 Сьогодні, 29 вересня – міжнародний день кави!☕️ ⠀ Капучіно, еспресо, американо, глясе будуть литися сьогодні річкою. Геть поганий настрій і осіння хандра, хай живе бадьорість і позитивний заряд енергії!💥 ⠀ Ділимося з вами рецептом ароматного моккачино з апельсином і шоколадом🍊🍫 – ось він, в моїй улюбленій чашці, манить ароматом і обіцянкою улюбленого ритуалу💚 ⠀ Хто розділить зі мною це свято? Готуйте каву і відзначайте в сторіс мене і ваших друзів-кавоманів! Я почну перша😋

Інгредієнти

Свіжозварене кави — 80 мл
Свіжовичавлений апельсиновий сік — 100 мл
Шоколад темний — 25 р
Кокосові вершки — 20 г
Кокосове молоко — 80 г
Кокосовий цукор — 10 г

Шоколадний моккачино з апельсином покроковий рецепт

1. Кокосові вершки і молоко підігрійте в сотейнику або мікрохвильовці, але не кип’ятіть. Шоколад поломайте на шматочки, додати цукор, залийте гарячим молоком, дайте час шоколаду раствориться.
2. Добре перемішайте віночком або пробийте заглибним блендером до однорідності. Свіжозварену каву процідіть через сито.
3. Свіжовичавлений сік апельсина теж потрібно процідити від кісточок і м’якоті. У чашку налийте гарячий шоколад з молоком, потім апельсиновий сік і каву. Подавайте відразу, перемішайте після подачи.