Як заварити обліпиховий чай із замороженої обліпихи з апельсином рецепт простий. Один з найулюбленіших напоїв в холодний сезон. Так цікаво те, що він прекрасний і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Гаразд, я сподіваюся ви вже купили обліпиху. Якщо ні, бігом в магазин, як раз зараз напишу потрібні інгредієнти:
Інгредієнти
Тобі знадобиться ( пишу з розрахунку на невеликий обсяг чайника 500 мл. )
⠀
▫️ обліпиха ( беру заморожену ) 4 ст. л.
▫️ апельсин ( точніше його сік ) 3 ст. л.
▫️ чебрець/розмарин пару гілочок
▫️ імбир ( натерти на дрібній тертці ) 2 ч. л.
▫️ будь підсолоджувач ( можна мед або сироп агави ) за смаком.
⠀
Всі інгредієнти можна збільшувати або зменшувати. Орієнтуйтеся на свій смак.
Обліпиховий чай із замороженої обліпихи з апельсином покроковий рецепт
1. В ємність додай обліпиху, видави сік апельсина і збиваємо блендером до стану пюре. Додай натертий на дрібній тертці імбир і добре перемешай.
2. В заварювальний чайник викладай облепиховую суміш. Пару гілочок чебрецю і розмарину, залий окропом. І додай трохи солодощі за смаком. У мене сироп агавы.
3. Перемішай. Накрий чайник рушником і нехай настоїться хвилин 10. Я використовую сито, щоб прибрати зайвий макуха. Ароматний, смачний, теплий чай готов.
Відео рецепт 👇