Шоколадний мус з авокадо

Як смачно зробити Шоколадний мус з авокадо простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знайти хороший стиглий авокадо складно. До засніженої Уфи авокадо доїжджають або дуже твердими або м’якими як каша. Дивіться самі:
✅воно заморожене, а значить, завжди можна відколоти потрібний шматочок і використовувати
✅воно насичене за смаком і текстурою – як стигле авокадо
Можна використовувати пюре авокадо як для солодких, так і не солодких страв. З’єднати з вареними тертими яйцями – буде чудова намазки на свіжий хліб. Чудово грає авокадо-паста в союзі з яйцем пашот. Ну а я вирішила для початку приготувати шоколадно-авокадовый мус! Рецепт внизу, зберігайте, це прям абсолютна пп – без цукру, без глютену, все саме корисне!

Інгредієнти

60 г темного шоколаду 54-60%
30 г вершків 33% (можна замінити кокосовими вершками)
20-30 г меду (дивіться за смаком, можна замінити сиропом агави або топінамбура)
120 г пюре авокадо

Шоколадний мус з авокадо покроковий рецепт

1. Пюре авокадо розморозити. Скласти шоколад і вершки в високий пластиковий стакан. Якщо шоколад плитковий, то нарізати його на дрібні кусочки.
2. Нагріваючи по 10-15 сек і кожен раз перемішуючи, розтопити шоколад разом з вершками і добре перемішати до однорідності. Додати рідкий мед, добре перемішати. Додати пюре авокадо.

3. Збити міксером на середній швидкості до легкої легкості. Розкласти по стаканчиках, прибрати в холодильник на 2-3 години. Перед подачею присипати фісташкової борошном або нарізаними фісташками. Кому цікаві такі десерти?