Шоколадний пиріг з арахісом універсальний

Пам’ятайте шоколадний пиріг з арахісом, на цей раз з цукатами і корицею 👌😋 універсальний рецепт, тільки знай експериментуй 😁 особливо актуально для тих, хто тримає піст. А посипка – окреме задоволення для дітей 😊

Інгредієнти

285 г борошна
25 г какао
120 г цукру
60 г соняшникової олії
1 год л яблучного оцту
270 г води
10 г розпушувача
130 г цукатів
1/2 год л кориці
Посипання для прикраси

Шоколадний пиріг з арахісом універсальний покроковий рецепт

1. З’єднати всі сухі інгредієнти, перемішати. Додати яблучний оцет і олію, перемешать.
2. Додати воду, замісити тісто. В кінці додати цукати, перемішати, зверху посипати посыпкой.
3. Тісто викласти у форму, випікати приблизно 50 хвилин при температурі 170 градусів Приємного апетиту!