Шпинатні равіолі з куркою і грибами

Як смачно зробити Шпинатні равіолі з куркою і грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

120 грам шпинатового пюре
200-240 грам борошна
30 грам рослинного масла
Щіпка солі

Начинка:
Фарш з курячого філе – 250 грам
Печериці – 200 грам
Лук- 1/2 шт
Сіль, спеції, чорний мелений перець за смаком

Шпинатні равіолі з куркою і грибами покроковий рецепт

1. Шпинат розморозити і збити блендером (можна використовувати свіжий шпинат). Додаємо сіль, рослинне масло, просіваємо борошно і замішуємо тісто як на вареники.

2. Для начинки обсмажуємо цибулю та печериці на невеликій кількості рослинного масла, додаємо до фаршу, далі додаємо сіль, спеції (у мене овочева універсальна), чорний мелений перець і перемешиваем.

3. Тісто тонко розкачуємо і формуємо равіолі з допомогою спеціальної форми. Можна обійтися і без форми, тонко розкачайте тісто, викладіть начинку, накрийте другим пластом тіста, розрізаємо на квадрати, скріплюємо краю вилкой.

4. Відварюємо равіолі в киплячій підсоленій воді близько 5 хвилин. Подаємо зі сметаною і тертим сиром. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇