Як приготувати дуже смачні кабачкові оладки на сковороді з часником рецепт простий. По всьому Инстаграму пахне кабачковыми оладки, ну і я туди ж. Якщо чесно, я до них особливої любові ніколи не відчувала. Обов’язково залишаю цей рецепт у своїй скарбничці і вам раджу спробувати.
Інгредієнти
Кабачки 600 гр.
Яйце 2 шт.
Часник 2-3 зубчики
Борошно 70 гр
50 гр сиру
Сіль 1/2 ч. л
Розпушувач 1пачка
Пучок зелені
Перець
Смачні кабачкові оладки на сковороді з часником покроковий рецепт
1. Трьом кабачок на тертці, солимо і залишаємо на кілька хвилин. В цей час він віддасть зайву воду . Змішуємо яйця, посічену зелень, перець, туди ж часник через часникодавку і натертий сыр.
2. Віджимаємо кабачок, тільки без фанатизму. Додаємо до нього яєчну суміш, розпушувач і борошно, перемішуємо. На розігріту сковороду з олією викладаємо ложкою цю массу.
3. Обсмажуємо оладки з двох сторін. Масло періодично змінюємо. Оладки виходять дуже ароматні, хрусткі зовні і м’які всередині. Подавайте оладки зі сметаной.