Тонкі заварні млинці на молоці, окропі і яйцях

Як приготувати смачні тонкі заварні млинці на молоці, окропі і яйцях на сковороді рецепт простий. За кілька років ведення блогу я жодного разу не друкувала рецепт млинців. І зовсім не тому, що я не вмію їх готувати або ми їх не їмо. Їмо, ще як. І млинці я роблю абсолютно різні: на молоці, кефірі, ряжанці, воді, з різними припеке. Сьогодні ось такий. Я люблю тонкі млинчики, тому тісто рідке.

Інгредієнти

2 яйця
25-30 гр цукру (це ст. ложка з гіркою)
230 гр борошна
400 мл. молока
100 мл соняшникової олії
200 гр окропу
1/2 л. с. солі.

Тонкі заварні млинці на молоці, окропі і яйцях покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром, додаємо всі інгредієнти крім окропу (молоко краще злегка підігріти) і перемішуємо до однорідності, що б не було комков.
2. Останнім додаємо окріп і перемішуємо. Сковороду добре прокаляем. Перший млинець грудкою, як правило, із за того, що сковорода погано нагріта. Я змащую сковороду зростання. олією тільки перед першим блином.
3. Поворежкой наливаємо тісто і розтягуємо по сковороді, тоді він буде тоненьким. Смажимо з двох сторон.