Смажена курка з куркумою на сковороді

Смажена курка з куркумою на сковороді простий рецепт. Дуже раджу придивитися до куркумі, дуже корисна приправа, гарний поєднання і з рибою і морепродуктами і з куркою, активно використовується в індійській кухні. Активної готування 5 хв.

Інгредієнти

1 кг. курячих гомілок (або інші частини курки)
1-2 ч. л. куркуми
2 ст. л. натурального йогурту
70 гр. кешью за бажанням, можна кедрові горішки
Сіль, перець за смаком

Смажена курка з куркумою на сковороді покроковий рецепт

1. Гомілки маринуємо в куркумі і йогурті, можна зробити з вечора, потім швидко посмажити чи готує сразу.

2. Обсмажуємо з усіх боків 15 хв., посипаємо горішками (трохи розколоти їх), накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5 хв. до готовности.

3. Не забуваємо посолити, поперчити. Поради: можна додати трохи водички, соус буде пожиже.

Відео рецепт 👇