Як зробити смачні Смажені креветки з часником на вершковому маслі на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Креветки без панцира, ( у мене з хвостиком) 800 р.
Масло вершкове 70 р.
Масло рослинне 2-3 ст. л.
Часник 3 зубчики
Лавровий лист 2 шт.
Сіль, перець за смаком
🥑 Соус з авокадо:
1 шт. Авокадо
Лимонний сік
Часник 1/2 зубчики
Сметана 2-3 ст. л.
Сіль
Смажені креветки з часником на вершковому маслі на сковороді покроковий рецепт
1. Креветки заливаємо теплою водою, щоб розтануло крижане покриття і вони розморозилися. На сковороді розігріваємо олію, додаємо креветки. Додаємо часник, лавровий лист (кришимо), суміш перців. Солимо в самому конце.
2. Смажимо на середньо-сильному вогні, не довго, до появи апетитний скоринки😋. Якщо креветки не встигли до кінця розморозитися, на початку приготування з них вийде вода випарується і після цього почнеться обжаривание.
3. Для соусу авокадо розмінюємо виделкою, збризкуємо лимонним соком, додаємо сіль, часник і сметану, від її кількості буде залежати консистенція соусу, я зробила густой.
Відео рецепт 👇