Смажені курячі крильця в соусі теріякі на сковороді і в духовці простий рецепт. Зазвичай, крильця обсмажують, а потім додають соус. Але, що то смажений варіант мене не надихнув…😔
Інгредієнти
🍗 Крила курячі – 0.5 кг.
Часник – 2зубчика
Сіль – за смаком
Паприка – 1ч.л.
Перець запашний – 0.5.ч.л.
Крохмаль кукурудзяний – 2ст.л.
Кунжут – 2ст.л.
Соус теріякі – 3-4ст.л.
Смажені курячі крильця в соусі теріякі покроковий рецепт
1. Часник подрібнити. Крила промити і промокнути паперовим рушником. До крил додати духмяний перець, паприку, сіль, часник і крохмаль . Все перемішати. Викласти на крила решетку.
2. Запікати 25-30 хвилин при температурі 170°. Завдяки крохмалю, у крилець буде хрустка скоринка. Кунжут трохи обсмажити на сковороді без олії. Додати соус. У соус викласти крылья.
3. Перемішати і якщо соус недостатньо, можна додати ще. Обсмажити на середньому вогні 10хвилин. На гарнір у мене кіноа! Загалом, вийшло майже дієтичне блюдо!