Як зробити Солоні крекери з кропом і часником рецепт простий. Власне, чому я вирішила їх приготувати? Солоні крекери любить син. Ось і вся причина 😀 Захотіла спробувати приготувати їх в пп-варіанті) Вийшло так, як хотіла – не жорсткі, хрусткі зовні і розсипчасті всередині. Тепер я знаю, що приготую у вихідні хрумтять під традиційний перегляд кінофільм) • без рафінованого цукру • веган.
Інгредієнти
⁃ Борошно полби 80 г + борошно рисова 20 р
⁃ Суха приправа «часник», 1 чайн.ложка
⁃ Суха приправа «укроп», 1 чайн.ложка
⁃ Сіль, щіпка
⁃ Сироп топінамбура, 5 гр
⁃ Оливкова олія, 20 гр
⁃ Вода, 40 гр
Солоні крекери з кропом і часником покроковий рецепт
1. Об’єднати і змішати сухі інгредієнти: борошно, часник, кріп і сіль Об’єднати рідкі інгредієнти: сироп, масло і воду Влити рідкі інгредієнти в сухі, замісити однорідне тісто. Спочатку зручно перемішувати силіконової лопаткою, а потім вимішувати руками.
2. Якщо тісто буде занадто густим – додайте трохи води. Розкачати тісто товщиною 3-5 мм, розрізати на квадрати, проткнути кожен квадрат виделкою в 2-3 местах.
3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці на деко з пергаментом ~ 10 хв Як завжди, можна грати зі смаком, міксуючи приправи за бажанням : додати замість часнику і кропу сушену цибулю і базилік, до примеру.