Суші торт закусочний

Як смачно зробити Суші торт закусочний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для тих хто любить суші, роли, але не любить з ними возитися пропоную приготувати цей суші торт. Швидко, просто і без заморочок

Інгредієнти

🔸круглий рис – 200 р
🔸вода – 400 мл
🔸рисовий оцет – 1 ст. л.
🔸слабосолона форель – 350 р
🔸цукор/эритрит – 1 ч. л.
🔸огірок – 1,5 середніх
🔸вершковий сир – 200 г
🔸листя норі

Суші торт закусочний покроковий рецепт

1. Рис добре промити, залити водою і зварити по інструкції на упаковці. 2) У рисовий оцет додати цукор/эритрит, перемішати і вилити в охолоджений рис, все перемешать.

2. 3) Слабосолену рибу і огірки дрібно нарізати. 4) Дно форми викласти харчовою плівкою. У мене форма 19 см*19 див. 5) Всі інгредієнти викласти у форму шарами: 1 шар – форель. 2 шар – рис. 3 шар – вершковий сир. 4 шар – лист норі. 5 шар – огірки. 6 шар – рис.

3. 7 шар – вершковий сир. 8 шар – лист норі. 6) Зверху накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на пару годин. 7) Нарізати і подати до столу з соєвим соусом. ⠀

4. При нарізці ніж обов’язково протирайте після кожного разреза.

Відео рецепт 👇