Свинячі відбивні в клярі з сиром і яйцем на сковороді простий рецепт. Такі відбивні вам точно сподобаються! В хрусткій сирній паніровці виходять приголомшливо смачними!!
Інгредієнти
✅Свинячий карбонад-600 р
✅Сіль,перець
⠀
Кляр:
✅Яйця-4 шт.
✅Сметана-6 ст. л
✅Сир-100 г
✅Борошно-3-4 ст. л.( кляр повинен добре триматися на м’ясі, але при цьому не лягати товстим шаром.
Свинячі відбивні в клярі з сиром і яйцем на сковороді покроковий рецепт
1. Свинячий карбонат нарізати на стейки товщиною приблизно 0,5 див. Відбити, натерти сумішшю з солі і перцю з двох сторін і залишити на 20 минут.
2. З’єднати всі інгредієнти для кляра і добре перемешать.
3. Свинячі стейки занурити в кляр і обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки на середньому огне.