Як зробити Сирники з гарбузом і сиром на сковороді рецепт простий. З учорашнього дня можна вважати, що Новий рік прийшов офіційно, остаточно і вже точно-точно 🤪 Вчора відкрили печеньку з пророкуванням з цього приводу. «Ви отримаєте добрий знак у майбутньому році» – написано. Чоловік відразу сказав – дорожній…. Головне, щоб не «цегла» чи «глухий кут»…. А сирнички відмінні! З сирої гарбузом, яка на смак зовсім не сира ❤️
⠀
⠀
Інгредієнти
⠀▫️360г сиру
⠀▫️1 яйце с1
⠀▫️100г сирої гарбуза
⠀▫️0.5 ч. л. солі, спецій
⠀▫️50г борошна + борошно на формовку
Сирники з гарбузом і сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Гарбуз натерти на дрібній тертці. У сир вбити яйце, розтерти. Додати гарбуз, всипати спеції і перемішати. Всипати борошно, перемішати. ⠀
2. Масу накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару годин або на ніч. На робочу поверхню насипати борошно і сформувати сирники. Смажити сирники на рослинній масле.
3. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної скоринки з двох сторон.