Як зробити Татарське печиво «Бармак» з волоськими горіхами рецепт простий. Щосили спостерігається передноворічна метушня, люди ганяються за подарунками, ковбасою для Олів’є і вчорашнім днем, щоб все встигнути. В цьому році мені не доведеться примагничиваться до кухні, я вперше за багато років сяду за новорічний стіл, який накрила не я. Неймовірно, але факт)
Навіть якісь незвичайні відчуття з цього приводу Немає, якщо вийде приїхати не пізно (їхати далеко – в Москву), то, звичайно, я стану частиною салатонарезательного конвеєра. Але це не точно) Штолены сьогодні спекла, рецепт завтра-післязавтра викладу, якраз до Різдва встигнете. А поки зачекався рецепт чудового печива, хоча печивом це важко назвати. Дуже ніжне горіхове безумство, яке обов’язково потрібно спробувати!
Навіть якісь незвичайні відчуття з цього приводу Немає, якщо вийде приїхати не пізно (їхати далеко – в Москву), то, звичайно, я стану частиною салатонарезательного конвеєра. Але це не точно) Штолены сьогодні спекла, рецепт завтра-післязавтра викладу, якраз до Різдва встигнете. А поки зачекався рецепт чудового печива, хоча печивом це важко назвати. Дуже ніжне горіхове безумство, яке обов’язково потрібно спробувати!
Інгредієнти
Тісто:
✔️250 гр.борошна
✔️2 ст. л. пудри
✔️Ваніль в будь-якому вигляді
✔️170 гр.сметани
✔️70 гр.вершкового масла
✔️Щіпка солі
✔️1/4 ч. л. соди
Начинка:
✔️100 гр.горіхів
✔️100 гр.цукру
✔️30 гр.вершкового масла
Татарське печиво «Бармак» з волоськими горіхами покроковий рецепт
1. Для начинки з’єднати розтоплене вершкове масло, горіхи і цукор, відкласти поки. Не з’їдати! А відкласти. Краще навіть не пробувати) Тісто. Борошно змішати з пудрою, сіллю і ваніллю, натерти туди холодне масло, перемішати гарненько. Відразу додати сметану, змішану з содою. Стіл присипати борошном і замісити тесто.
2. Спочатку буде липнути, не лайтеся, продовжуйте. Як тільки стане пристойно виглядати, кладемо в пакет і прибираємо в холодильник на півгодини-годину. Дістаємо, розрізаємо навпіл, другу поки забираємо назад. Розкочуємо тонко, не більше 3 мм Розрізаємо на 8 частей.
3. На кожну викладаємо начинку і розподіляємо по всьому шматочку (на цю частину тесту використовуємо половину начинки). Кожен звертаємо в рулетик, викладаємо їх на деко, застелене пергаментом. Повторюємо те ж саме з другою половиною тіста. Випікаємо при 180 гр 20-25 хв до злегка золотистого кольору. Остуджуємо і присипаємо пудрой.
Відео рецепт 👇