Теплий салат з баклажанами, перцем, помідорами і морквою

Як приготувати смачний запечений теплий салат з баклажанами, перцем, помідорами і морквою рецепт простий. Даєш другий пост за день! Так легко! 🤣 Раз минулий пост вам не подобається, тримайте новий😁.

Інгредієнти

Баклажани 2 шт.
Болгарський перець 2 шт.
Молода морква 3 шт
Помідори 3 шт
Вершкове масло 3 ст. л
Часник 2 зубчики
Суміш “Італійські трави”
Перець
Цукор 1ч.л
Сіль
Сік лимона
Кунжут.

Теплий салат з баклажанами, перцем, помідорами і морквою покроковий рецепт

1. баклажани Замочити в солоній воді (1 ст. л. солі на 1 літр води) на 10-15 хвилин. Це позбавить їх від гіркоти. Нарізати невеликими шматочками баклажани, перець, морква, помідори. Викласти на деко, застелене пергаментним бумагой.
2. У сотейнику розтопити вершкове масло, додати видавлений через часникодавку часник, цукор. Змастити цим маслом всі овочі. Зверху посипати перцем і травами. Запікати 15-30 хвилин при 170 гр.
3. Час залежить від розміру ваших овочів. Мої пеклися 25 хвилин. Викласти запечені овочі на тарілку, злегка збризнути соком лимона, посолити якщо потрібно, посипати кунжутом і зеленью.