Торт медовик з заварним кремом класичний найсмачніший

Як зробити Торт медовик з заварним кремом класичний найсмачніший рецепт. Дівчатка, милі! Величезне спасибі за привітання! Всі синочку переділу, удача йому зараз як ніколи потрібна!

Інгредієнти

на торт діаметром 22 см

Для коржів:
6 коржів
480- 500 г борошна
120 г вершкового масла
120 гр меду
2 яйця
200 гр цукру
2 ч л соди

Для крему:
300 гр вершкового масла
270 г згущеного молока
3 яйця
700 гр молока
90 г цукру
3 ст л борошна

Торт медовик з заварним кремом класичний найсмачніший покроковий рецепт

1. Поставити сковороду з водою на вогонь (на водяну баню) В каструльку викласти вершкове масло, мед, заважати поки масло не розтопиться. Далі додати соду ( піде реакція) не перестаємо заважати 8 хвилин. Довести масу до карамельного кольору. Зняти з водяної бані, остудити при кімнатній температури, до теплого состояния.

2. В чаші міксера збити яйця, додати цукор, збиваємо до пишної маси. Далі додаємо карамельну медову масу, перемішати. Додати просіяне борошно і замісити тісто. Має вийти м’яке ніжне тісто ( намагайтеся не забити борошном) Розділити тісто на 6 частин. Далі на присипаному аркуші пергаменту розкачуємо, вирізаємо коло, проколюємо виделкою. Залишки тесту залишаємо тут-же ( підуть на крихту) Випікаємо при 180С 3-5 хв до красивого рум’янцю ( не перетримайте, тому дуже випікається быстро.
3. Крем:
Молоко з цукром довести до кипіння. Яйця перемішати з борошном. У чашу з яйцями, додати трохи теплого молока ( із загальної кількості) перемішати, вилити всю суміш у молоко, постійно помішуючи довести до кипіння. Охолодити при кімнатній температурі. Розм’якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком, частинами ввести заварний крем, всі разом взбить.

4. Збирала торт в рознімної кільці, кільце простелила ацетатної плівкою (можна просто харчової плівкою) далі корж+ крем прибрала в холодильник на ніч. Вранці зняла кільце, плівку, посипала крихтою. Прикрасила малиной.