Торт Панчо з кремом з кисломолочного сиру та вершків простий рецепт.
Інгредієнти
для тесту:
Яйця 6 шт
Цукор 200 р
Олія 50 мл
Какао 3 ст. л
Розпушувач 12 р
Борошно 150 г
для крему:
Сирний сир 250 г
Вершки (33% )300 мл
Сметана 4 ст. л
Цукрова пудра 150
Ванілін
Торт Панчо з кремом з кисломолочного сиру та вершків покроковий рецепт
1. На яйця додаємо цукор, збиваємо до самих вершин, додаємо масло. На борошно додаємо какао, розпушувач і додаємо на масу. Все це відправляємо в розігріту духовку при 180°С на 15-20 хвилин (залежить від духовки). Спосіб приготування крему: Збиваємо сир, додаємо пудру і вершки, теж збиваємо до однородности.
2. Потім ложкою додаємо сметану і перемішуємо лопатою ☝️(не збиваємо міксером). Додаємо ванілін і все, крем готовий!🔥🔥🔥 Збірка тортика: Вибираємо миску діаметром 23-25 не більше. Вирізаємо бісквіт як на відео, а решта нарізаємо кубиками.
3. У миску кладемо плівку, змащуємо кремом, кладемо шматочки бісквіта, просочуємо сиропом ананаса, далі шматочки ананаса, розтоплений шоколад і так повторюємо до конца.
4. В кінці ставимо вирізування корж з бісквіту, трамбуем , ставимо легкий вантаж і відправляємо в холодильник на ніч!☝️ На наступний день дістаємо з холодильника, перевертаємо на блюдце, вершки 200 г ( 33%) збиваємо з цукровою пудрою і змащуємо сверху.
5. Далі розтоплюємо 150 г шоколаду і прикрашаємо як на відео. По краях прикрашаємо тертими волоським горіхом, кокосовою стружкою, посипкою, все за бажанням👌 Приємного апетиту! 😋 Обов’язково приготуйте, радуйте себе і своїх близких.
Відео рецепт 👇