Торт Снікерс з карамеллю і арахісом

Як смачно зробити Торт Снікерс з карамеллю і арахісом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Яйця – 6 шт
Цукор – 230 г
Сметана – 150 г
Какао – 4 стіл. ложки
Борошно – 280 р
Сода – 1 ч. ложка
Ванілін – 5 р
Рослинне масло – 5 стіл ложок

Крем :
Вершкове масло – 250 г
Згущене молоко – 230 р
Варене згущене молоко – 1 банка
Арахіс – 200 г
Ванілін – 1 пачка

Просочення:
Згущене молоко – 80 г
Окріп – 150 мл

Карамель використовувала готову

Торт Снікерс з карамеллю і арахісом покроковий рецепт

1. Для глазурі використала молочний шоколад в краплях (можна шоколадну плитку ) і рослинне масло – 2 стіл ложки . Розмір форми 37*32 см . Для бісквіта збиваємо яйця з цукром до пишної маси (приблизно 7 хвилин ) .Далі додаємо сметану і все разом збиваємо . Сухі інгредієнти перемішуємо між собою,просіваємо і поступово додаємо в яєчної маси .

2. В самому кінці додаємо рослинне масло і акуратно перемішуємо тісто з допомогою лопатки. Переливаємо в деко ,застелене пергаментним папером і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах. Тим часом готуємо крем. Масло кімнатної температури збиваємо міксером до білого .Поступово вводимо спочатку звичайну згущене молоко ,потім варену .Додаємо ванілін .

3. Вводимо арахіс і перемішуємо з допомогою кондитерської лопатки . Для глазурі розтопити в мікрохвильовій печі шоколад з маслом ,з допомогою імпульсів .Або на водяній бані. Збираємо тортик : Бісквітний корж розрізаємо на 4 рівні частини . Викладаємо по черзі – бісквіт ,просочення ,карамель,крем. Самий останній бісквіт вирівнюємо з допомогою крему ,без арахісу і прибираємо в холодильник на 3-4 години. Дістаємо тортик і поливаємо шоколадною глазур’ю . Приємного апетиту

Відео рецепт 👇