Торт з полуничним мусом і кремом чіз

Як зробити дуже смачний Торт з полуничним мусом і кремом чіз рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйце 4 шт (с1)
Борошно 170 гр
Цукор 200 гр
Розпушувач 1 ч. л.

Полуничний мус:
Полуничне пюре 150 гр
Вершки 150 гр
Крем-чіз 80 гр
Цукрова пудра 30 гр
Желатин 8 гр (листовий)

Крем:
Крем-чіз 700гр
Вершки 300 гр
Цукрова пудра 100 гр

Просочення:
Вода
Цукор
Коньяк

Торт з полуничним мусом і кремом чіз покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Яйця збиваємо з цукром не менше 7 хвилин, далі просіваємо борошно про розпушувач. Акуратно перемішуємо. Я випікаю бісквіт у двох формах ( діаметр 18 см), можна в одній. Даємо бісквіту охолонути, загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 8 часов.
2. Полуничний мус:
Желатин замочуємо у воді на 5 хвилин. Полуничне пюре доводимо до кипіння. Даємо охолонути до температури 50 градусів, віджимаємо і додаємо желатин. Вершки збиваємо до м’яких піків. Крем-чіз змішуємо з пудрою. Додаємо в пюре вершки змішуємо з крем-чізом і додаємо в полуничне пюре, перемішуємо до однорідності. Кільце 16 см, загорнути у фольгу, виливаємо туди мус, ставимо в холодильник на час.

3. Крем:
Викладаємо все Інги пропащих у чашу, збиваємо спочатку на низьких обертах, потім на максимальній швидкості до стану стабильности.
4. Просочення:
Бісквіт дозволяємо на три части.

5. Збірка:
Бісквіт – просочення – крем – бісквіт – тонкий шар крему – полуничний мус, з боків крем і зверху тонким шаром – бісквіт – просочення-крем. В кільце і В холодильник на 4 години. Вирівнюємо залишилися кремом.