Трайфл Піна Колада з ананасовим курдом

Трайфл Піна Колада з ананасовим курдом простий рецепт 🥥🍍 Дуже літні, соковиті і смачні!

Інгредієнти

🥥 Мигдально-кокосовий дакуаз:
курячий Білок – 90г
кокосовий Цукор – 30г
Цукор – 60г
Мигдальна борошно – 40г
Кокосова стружка – 30г

Ганаш Піна Колада:
Білий шоколад – 70г
Вершки – 150г
Пюре Піна Колада – 150г
Желатин 200 блум – 4г
Вода для желатину – 14г
Глюкозний сироп 43% – 20г

Ананасовий курд:
Жовток – 75г
Цукор – 60г
Ананасовим пюре – 83г
Вершкове масло – 45г

Трайфл Піна Колада з ананасовим курдом покроковий рецепт

1. Мигдально-кокосовий дакуаз:
Збити білки на невеликих обертах, коли білок перетвориться в пивну піну ввести 1/2 частина білого цукру. Продовжуючи збивати, ввести цукор, що залишився. Потім ввести кокосовий цукор і збити до пишної меренги. Окремо змішати мигдалеву борошно і кокосову стружку дрібного помелу.

Ввести в меренгу, акуратно перемішати лопаткою. Розподілити тонким шаром за перфорированному килимку і випікати в духовці при температурі 110-120 градусів близько години. Гаряча маса буде м’якою, але в міру остигання, затвердіє і стане хрусткою. Охолодити. Подрібнити в крупну крошку.

2. Ганаш Піна Колада:
Желатин замочити в крижаній воді. Змішати вершки, пюре та глюкозний сироп, довести до кипіння і вилити поверх шоколаду і набряклого желатину, пробити блендером і прибрати стабілізації на 6-8 часов.
3. Ананасовий курд:
Жовток змішати з цукром, перемішати. Ввести ананасовим пюре і проварити до 82 градусів на повільному вогні, постійно помішуючи. Відсадити до 35-40 градусів, ввести вершкове масло, нарізане кубиками, остудити. При бажанні можна ввести шматочки консервованих ананасов.
4. Збірка:
В стаканчик викласти перемелений дакуаз, зверху відсадити ганаш, зверху залити курдом. Повторить.