Вальдорфський салат з яблуками, селерою і креветками

Як смачно зробити Вальдорфський салат з яблуком, селерою і креветками класичний від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

75 г волоських горіхів
1 невеликий лист салату ромен, дрібно нарізаний
200 г відварених, очищених королівських креветок, при необхідності очищених від шкірки
1 нарізана серцевина селери
1. їжте яблуко, наприклад, Granny Smith, очищене від серцевини і нарізане шматочками по 1 див.
100 г зеленого винограду без кісточок, промитого і розрізаного навпіл

ДЛЯ ЗАПРАВКИ
100 г грецького йогурту
1 ½ ч. л. діжонської гірчиці
1 ч. л. яблучного оцту
Сік ½ лимона
Морська сіль і мелений чорний перець

Вальдорфський салат з яблуками, селерою і креветками покроковий рецепт

1. Почніть з приготування заправки; збийте всі інгредієнти в невеликій мисці. Спробуйте і приправте по мірі необхідності, додавши ще трохи лимонного соку, якщо требуется.
2. волоські горіхи Обсмажте на сухій сковороді на середньому вогні протягом 2-3 хвилин до золотистого цвета.
3. Покладіть подрібнене листя салату у велику миску для змішування і додайте креветки, селера, яблуко і виноград. Викладіть заправку ложкою і перемішайте, щоб покрити. Спробуйте і приправте по мірі необхідності перед подачею на стол.