Салат Цезар з куркою, романо, помідорами чері і пармезаном

улюблений Усіма «Цезар» ❤️ Зараз в ресторанах смачний салат така рідкість! Салат Цезар з куркою, романо, помідорами чері та пармезаном простий рецепт.

Інгредієнти

Салат Романо або айсберг
Черрі за бажанням
Білий хліб
Куряче філе
Пармезан

Соус:
170 мл рослинного масла
1 яйце ( свіже!!)
Сік часточки лимона
Анчоуси – 3 шт
Діжонська гірчиця – 1 ст ложка з гіркою
1 ст л соєвого соусу
1 ч. л. цукру

Хто боїться сирих яєць (а то й зрозуміло) можна купити пастеризовані яйця в магазині, самим на водяній бані яйця обробити
Або ж робити на авокадо )) або на варених жовтки )))
Анчоуси потрібні ))) саме в соусі вони грають шикарними фарбами )))

Салат Цезар з куркою, романо, помідорами чері і пармезаном покроковий рецепт

1. Для соусу з’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо заглибним блендером – це важливо!
2. Куряче філе обсмажити, сухарі підсушити, Черрі нарезать.

3. Збираємо салат: соус, пармезан і салатні листя добре перемішуємо і додаємо інші інгредієнти: сухарі, філе і Черри.

Відео рецепт 👇