Салат з тунцем, картоплею, квасолею і помідорами

Шикарний салат з вітамінами, корисними жирами і омега-3 🐟. Готуємо салат з тунцем, картоплею, квасолею і помідорами рецепт простий від Просто Кухня.

Інгредієнти

на 2 порції:

Салат свіжий латук 60 гр
Тунець консервований 90 гр
Картоплю бебі 170 гр
Квасоля стручкова 50 гр
Томати черрі 10 шт
Половина червоного цибулі
Яйце варене 2 шт
Маслини 10 шт

Заправка:
Тунець консервований 90 гр
Розсіл з-під тунця 30 гр
Риб’ячий жир 3 столові ложки
Лимонний сік столова ложка
Гірчиця чайна ложка
Жовток 2 шт

Салат з тунцем, картоплею, квасолею і помідорами покроковий рецепт

1. 1. Відварюємо картоплю до повної готовності прямо в шкірці.
2. Ріжемо помідори черрі на половинки.
3. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликою соломкою.
4. Квасоля заливаємо окропом і залишаємо настоюватися на 1 хвилину.
5. Робимо заправку: консервований тунець відправляємо в подрібнювач, додаємо туди жовтки, гірчицю, воду з під тунця і супер корисний продукт – риб’ячий жир.

2. 6. І все ретельно подрібнюємо.
7. Додаємо в соус сік лимона.
8. Починаємо збирати салат 🥗 на тарілку наливаємо наш соус і зверху листя салату.
9. Картоплю розрізаємо навпіл і в тарілку ☺️.
10. Додаємо квасолю, не забудьте злити воду.

3. 11. Далі кладемо помідори і цибулю.
12. Розрізаємо заздалегідь відварені яйця на 4 частини і в салат.
13. Кладемо порізані маслини.
14. Зверху поливаємо ще соусом, кладемо трохи тунця, перчимо і вжух салат готовий!
Шикарний салат, з вітамінами і корисними жирами у вас на столі!

Відео рецепт 👇