Салат олівє з червоною рибою, свіжим огірком і ікрою

Як смачно зробити Салат олів’є з червоною рибою, свіжим огірком і ікрою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічний стіл!🎄 Олів’є з червоною рибкою 😍 шедевральна версія знаменитого салату.

Інгредієнти

яйце — 3 шт.;
картопля — 2 шт.;
лосось або форель слабкою солі — 300 гр.;
огірки мариновані — 2 шт.;
огірки свіжі — 2 шт.;
морква — 1 шт.;
зелений горошок заморожений — 50 гр.;
сіль, перець, майонез — за смаком.

Салат олів’є з червоною рибою, свіжим огірком і ікрою покроковий рецепт

1. Відварюємо до готовності картоплю, моркву, яйця. Остуджуємо овочі та яйця, очищаємо, нарізаємо на кубики. Нарізаємо огірки і рибу, додаємо до відварених ингредиентам.
2. Зелений горошок попередньо розморожуємо, даємо стекти зайвій воді і додаємо в салат. Солимо і перчимо, додаємо майонез і перемешиваем.
3. Прикрасити можна згорнутим в трояндочку шматочком рибки, перепелиними яйцями, зеленню або червоної икрой.