Ванільне ескімо з бісквітом

Як зробити Ванільне ескімо з бісквітом рецепт простий.

Інгредієнти

бісквіт:
▫️яйце 2 шт
▫️цукор 70 г
▫️ванільний цукор 10 р
▫️молоко 30 мл
▫️рослинна олія 10 мл
▫️борошно 100 г
▫️розпушувач 1 ч. л

крем:
▫️вершковий сир 150 г
▫️цукрова пудра 30 р

глазур:
▫️білий шоколад 150 г + 10 мл рослинного масла + 15 г будь-яких подрібнених горіхів

Ванільне ескімо з бісквітом покроковий рецепт

1. Яйця кімнатної температури починаємо збивати на малій швидкості. Подсыхаем цукор і збільшуємо швидкість до середньої, продовжуємо підсихати цукор. Яйця потрібно збити до пишності і легкості. ⠀ Просіваємо борошно з розпушувачем і лопаткою акуратно перемішуємо. Далі виливаємо молоко з маслом і знову перешиваем.
2. Готове тісто я буду випікати у формі 12 см при 180 градусах 25 хвилин. Якщо у вас форма більше, то випікаємо 15-20 хвилин. ⠀ Готовий бісквіт охолодити і ламаємо в дрібну крихту. Додаємо цукрову пудру і вершковий сир. Добре все вимішуємо. Беремо форму для ескімо і масу в кожній клітинці рівномірно распределяем.
3. Вставляємо палички і прибираємо в морозилку на 2 години. ⠀ Для глазурі топимо білий шоколад, додаємо будь подрібнені горішки і перемішуємо. ⠀ Дістаємо ескімо і занурюємо в глазур, кладемо на пергамент, і прибираємо в холодильник розморожуватися близько часа.

Відео рецепт 👇