Варення з червоної черешні без кісточок на зиму з лимонною кислотою простий рецепт.
Інгредієнти
Черешня-1 кг
Цукор-800 г
Вода-100 мл ( якщо черешня дуже стигла воду можна не додавати)
Лимонна кислота-1 ч. л.
М’ята-5-6 гілочок
Варення з червоної черешні без кісточок на зиму покроковий рецепт
1. З вишні видалити кісточки, засипати цукром, додати лимонну кислоту і довести до кипіння! Не кип’ятити! Остудити протягом 5-6 ч Додати м’яту, довести до кипіння, проварити 5 мин.
2. Остудити до кімнатної температури. Видалити гілочки м’яти і знову довести до кипіння, проварити пару минут.
3. Таким чином варення потрібно проварити 5 разів. Після п’ятого разу закрутити в стерильні баночки! ⠀ Приємного вам чаепития!