Веганські омлет з бобів

Як смачно зробити Веганські омлет з бобів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Давним-давно, я в Америці спробувала just egg – веганську яйце в пляшці. В його основі боби мунг і аквафаба) Я все чекала, коли до нас зроблять щось настільки схоже на яйце) І ось побачила у Cheap lazy Vegan на ютуб рецепт аналога Just egg. Єдине, що я додала – тапиоковый крохмаль, тому що інакше омлет погано перевертається (мені довелося 3 рази замішувати суміш). І ось, ділюся варіантом, який вийшов відмінним🙌🏻

Інгредієнти

•160г замочених на ніч бобів мунг
•65г рослинного молока
•65г аквафабы
•1 ст л рослинного масла
•2 ст л сирних дріжджів (nutritional yeast)
•часниковий і цибульний порошок
•2 ст л тапиокового крохмалю
•1 чл розпушувача
•сіль калу намак

Веганські омлет з бобів покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти збиваємо в блендері і виливаємо на добре розігріту сковорідку з невеликою кількістю масла.

2. Щоб омлет вийшов більш повітряним, краще накрити його крышкой.

3. Смажимо з двох сторон.