Вепрево коліно по чеськи зі свинячої рульки в пиві

Запечене Вепрево коліно по чеськи зі свинячої рульки в пиві в духовці простий рецепт 🍖 а саме Рečené vepřové koleno. Без удаваної скромності скажу, що це найкраща рулька в моєму житті, а я їх багато де їла 🤤.

Інгредієнти

Свиняча рулька вагою 1,5 кг (якщо більше, потрібно збільшити час приготування)
Темне пиво 1 л 🍻
Сіль 10 г🧂
Морква 1 шт.🥕
Лук 1 шт.🧅
Часник 4 зубчики🧄
Кардамон, зіра, чорний перець горошком по 1/2 ч. л.
Розмарин 1 гілка 🌿
Гвоздика-2 шт.
Кардамон 2 шт.

Для глазурі:
Бульйон від рульки 200 мл
Соєвий соус 50 мл
Вустерський соус 5 р
Кетчуп 20 г
10 мл Мед

Вепрево коліно по чеськи зі свинячої рульки в пиві покроковий рецепт

1. Рульку покласти в каструлю, додати моркву, цибулю, часник, всі спеції, сіль. Влити пиво. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити протягом 2 часов.

2. Я готувала в мультиварці 1,30 ч. Після чого рульку вийняти з бульйону і гострим ножем зробити неглибокі надрізи на шкірі ґратами. Для глазурі змішати в сотейнику бульйон від рульки, соєвий соус, вустерський соус, кетчуп і мед.

3. Довести до кипіння і варити на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Рульку покласти у форму для запікання, рясно змастити глазурью.

4. Запікати при температурі 200° протягом години. Подавати з квашеною капустою, гірчицею і 🍻

Відео рецепт 👇