Вершково апельсиновий десерт

Як зробити смачний Вершково апельсиновий десерт рецепт простий!👌🍧 Ніжний, ароматний, з легкою кислинкою апельсинової!🔥💣😋

Інгредієнти

Вершковий шар:
✅Вершки 10%-500 мл
✅Цукор-50 г
✅Желатин-10 г
✅Вода-50 мл

Апельсиновий шар:
✅Апельсиновий сік-500 мл
✅Цукор-50 г
✅Желатин-10 г
✅Вода-50 мл

Вершково апельсиновий десерт покроковий рецепт

1. Для вершкового шару желатин залити холодною водою і залишити на 10 хв. Нагріти вершки з цукром до розчинення цукру. Додати набряклий желатин і перемешать.

2. Розлити по формах очками і прибрати в холодильник до повного застигання. Для апельсинового шару желатин залити холодною водою і залишити на 10 хв. В апельсиновий сік додати цукор і набряклий желатин.

3. Добре перемішати. Вилити на застиглий вершковий шар. Прибрати десерт холодильник. Прикрасити апельсином і м’ятою! ⠀ Приємного вам апетиту і святкового настрою!

Відео рецепт 👇