У радянські роки наші мами готували молочне печиво в металевих сковорідках для вафель і вони були дуже смачними. ☕🍓 Часи змінюються, нині господині готують в електричних вафельницах, а ту ж випічку звуть віденськими вафлями. Одне залишається незмінним – це ніжний смак ласощів. Як зробити Віденські вафлі в електро вафельниці рецепт простий. Пропоную нам з вами в цей недільний ранок приготувати солодкі віденські вафлі.
Інгредієнти
🔸️2 яйця,
🔸️100 г цукру,
🔸️85 г вершкового масла,
🔸️100 г теплого молока,
🔸️200 г борошна,
🔸️1 ч. л розпушувача,
🔸️ сіль,
🔸️ ванільний цукор.
Віденські вафлі в електро вафельниці покроковий рецепт
1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника або топимо імпульсами до рідкого стану в мікрохвильовій печі. Яйця збиваємо з цукром до побіління маси. Додаємо приготоване масло і щіпку соли.
2. Перемішуємо. Додаємо тепле молоко. Якщо налити молоко з холодильника, то яєчно-масляна суміш піде крупинками. Частинами вводимо в рідку суміш просіяне борошно, розпушувач і ванилин.
3. Розігріваємо вафельницю і випікаємо рум’яні вафлі. У мене вафельниця Kitfort КТ-1606 потужністю 1000 вт від kitfort. Прикрашаємо за смаком. Приємного чаепития!