Вірменський Хоровац з овочів в духовці

Як зробити Вірменський Хоровац з овочів в духовці рецепт простий. АДЖАПСАНДАЛИ (аджабі сандал), овочі на грилі, жива ікра – дуже багато назв у різних народів, пишіть своє👌 Чекаю ваші коментарі на підтримку. Це геніальне страва – і салат, і гарнір в одному, дуже просте у приготуванні, дуже смачне, ми готуємо до шашлику обов’язково👌 Рекомендую🔥.

Інгредієнти

баклажан 3-4шт.
помідор 3-4шт
перець болгарський 3-4шт.
лук (бажано фіолетовий) 0,5-1 шт.
часник 3 зубчики
зелень (петрушка, кінза тощо)
сіль, перець
ароматна соняшникова олія

Вірменський Хоровац з овочів в духовці покроковий рецепт

1. Овочі вимити, запекти на пергаменті в деку при 200°С до м’якості (верх у перцю пригорить). Можна запікати на багатті на решітці. Викласти в щільний пакет або в холодну підсолену воду на 15 хвилин. Я іноді просто залишаю до охолодження. За

2. тим шкурка з овочів легко знімається. Нарізати великими кубиками. Додати цибулю, нарізану дрібним кубиком, видавити через прес часник, нарізати зелень, посолити, поперчити, полити щедро маслом.

3. Все перемішати і подати до столу. Трохи настоїться, аромати перемішаються, і можна наслаждаться.