Вірменський Торт Пташине Молоко чудовий

Як зробити Вірменський Торт Пташине Молоко чудовий рецепт простий від Ольга Шобутинская, тут залишу коротку версію рецепта❤️.

Інгредієнти

(30*20см, 1500гр)

Тісто для коржів:
330…350 гр. борошна
2 великих яйця
150 гр. цукру
80 гр. вершкового масла
50 гр. меду
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. соди.

Крем:
500 мл. молока
180 гр. цукру
1 яйце
40 гр. борошна
170 гр. вершкового масла 82%
2 ч. л. ванільного цукру

Глазур:
45 гр. вершкового масла
3 ст. л. цукру
1.5 ст. л. сметани
2,5 ст. л. какао-порошку

Вірменський Торт Пташине Молоко чудовий покроковий рецепт

1. Яйця+цукор,ванільний цукор збити віночком. Додати масло і мед, поставити миску на водяну баню, прогріти суміш до однорідності, додати соду. Заварювати суміш 15-18 хв до світлого карамельного кольору. Додати борошно, відпочинок 10 хв. Розкачати 3 коржа 30*40, розділити кожну на 2 частини, буде 6 коржів 30*20. Коржі потрібно випікати при 190°С – 4…6 минут.

2. Крем:
Зварити заварний крем і повністю остудити до кімнатної температури, масло нагріти до кімнатної температури і збивати 7-10 хвилин. Підмішати заварний крем, по ложці. Зібрати торт, верхній корж не смазывать.

3. Глазур:
Всі інгредієнти з’єднати і нагріти до однорідності, не кип’ятити. Всім приємного апетиту!

4. Обов’язково приготуйте цей чарівний торт❤️.