Зимові десерти просто зобов’язані бути смачними, соковитими і яскравими! Це додає фарб в наше життя! А ця вишнева начинка з ноткою кіршвассер саме така! А тільки уявіть який розріз торта з нею? Ще бонусом – готувати максимально швидко і просто! Всього два кроки! Як зробити вишневу начинку для торта або пирога рецепт простий.
Інгредієнти
Пюре вишні 250 гр
Вишня ціла 120 гр
Цукор 90-110 гр
Кукурудзяний крохмаль 12 гр
Кіршвассер 45 гр (опц.)
Вишнева начинка для торта або пирога покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти, довести до кипіння і варити 2-3 хв. Додати кіршвассер, прогріти 15-30 секунд.
2. Охолодити і заморозити в кільці. Просто і надзвичайно смачно!
Відео рецепт 👇