Той самий Вишневий пиріг з мигдальною борошном в духовці рецепт простий, який готували в ефірі з дітьми 😍🥧 Попередньо підготуйте кільце 29 см у діаметрі або форму для пирога! І розігрійте духовку.
Інгредієнти
Основа:
140 гр борошно пшеничне
140 гр борошно мигдальний
140 гр цукор
140 гр вершкове масло
Бісквіт:
170 гр яйце
100 гр цукор
85 гр борошно
30 гр мигдальна борошно
2 гр розпушувач
1 гр сіль
150-200 гр мороженої вишні без кістки
5 гр борошна для вишні
Можна використовувати будь-які ягоди
Вишневий пиріг з мигдальною борошном в духовці покроковий рецепт
1. Готуємо основу з штройзеля:
З’єднуємо і перемішуємо спочатку всі сухі інгредієнти. Використовуємо міксер з насадкою лопатка. Я трохи солю. Потім додаємо холодне вершкове масло кубиками, змішуємо до вологою піщаної крихти. Формуємо з пісочного тіста основу для пирога, як у відео. Запікаємо близько 10 хвилин, температура 160-170 градусов.
З’єднуємо і перемішуємо спочатку всі сухі інгредієнти. Використовуємо міксер з насадкою лопатка. Я трохи солю. Потім додаємо холодне вершкове масло кубиками, змішуємо до вологою піщаної крихти. Формуємо з пісочного тіста основу для пирога, як у відео. Запікаємо близько 10 хвилин, температура 160-170 градусов.
2. Бісквіт:
Збиваємо до пишної, світлої піни яйце і цукор. Стан називається «до стрічки». Віночком змішуємо всі сухі інгредієнти і акуратно вмішуємо їх в тісто лопаткою, так щоб не пошкодити обсяг. Вишню трохи присипати борошном. Висипаємо вишню, змішуємо, викладаємо в пісочну основу. Випікаємо до готовності, близько 30 хвилин!
Збиваємо до пишної, світлої піни яйце і цукор. Стан називається «до стрічки». Віночком змішуємо всі сухі інгредієнти і акуратно вмішуємо їх в тісто лопаткою, так щоб не пошкодити обсяг. Вишню трохи присипати борошном. Висипаємо вишню, змішуємо, викладаємо в пісочну основу. Випікаємо до готовності, близько 30 хвилин!