Яблучний пиріг на гарячому молоці з скоринкою в духовці простий рецепт. Рецепт пирога на гарячому молоці ви вже знаєте… цей варіант з яблуками виходить ще смачніше, але нарізайте яблука тонко… тісто дуже повітряний і якщо яблука нарізати великими шматочками, вони під час випічки осядуть на дно.
Інгредієнти
✔️3 Яйця
✔️170г Борошно
✔️160г Цукор
✔️60г Вершкове масло
✔️120г Молоко
✔️16г Розпушувач
✔️2 Яблука
Яблучний пиріг на гарячому молоці з скоринкою в духовці покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром до білого кольору. Додати кефір, рослинне масло, збивати на повільній швидкості міксера або з лопаткою. Потім поступово додаємо всі сухі інгредієнти і перемішаємо до однородности.
2. Для крему: яйця, цукор, крохмаль добре перемішати, додати молоко (окріп), варити на повільному вогні до загусання. Для початку розігрійте молоко і розтопити вершкове масло всередині, не доводячи до кипіння. Збийте яйця і цукор приблизно 10 хвилин до світлої і пишною консистенции.
3. Просійте 2 рази борошно і розпушувач. Тепер поступово додайте просіяне борошно , чергуючи з молоком і маслом. Замішуйте дуже акуратно силіконової лопаткою рухами зверху вниз. Викладіть тісто в приготовану форму для випічки 22 см.
4. Тепер тонко поріжте яблука і викладіть на поверхню пирога. Ви можете також посипати поверхню пирога не великою кількістю коричневого цукру. Випікайте пиріг в розігрітій до 170° протягом 40 хвилин. Перевірити на готовність перш ніж вибрати з духовки.
5. Дайте пирогу охолонути і подавайте на стіл. Коли повністю охолоне заварний крем, додати сирний сир і добре збивати до однорідності. Збирати тортик, як показала на видео.