Як смачно зробити японський омлет з рисом, грибами, цибулею, ковбасою і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
3 ст. ложки рослинної олії
1/2 зеленого цибулі
1/4 цибулини , нарізаної кубиками
30 р. нарізаної кубиками моркви
100 р. м’ясо\ковбаса
50 р. печериць, нарізаних кубиками
1 чашка вареного рису
1 ст л соєвого соусу
2 ст л кетчупу
Омлет:
3 яйця великі
1 столова ложка молока
щіпка солі
кетчуп петрушка (за бажанням) для прикраси
Японський омлет з рисом, грибами, цибулею, ковбасою і морквою покроковий рецепт
1. Обсмажити зелений і білий лук. Додати моркву, м’ясо і гриби, готувати 3-4 минуты.
2. Додайте рис, соєвий соус кетчуп, перемішати. Викласти на тарілку і додати форму.
3. Змішайте яйця, молоко і сіль, обсмажити на сковороде.
4. Викласти поверх риса.
5. Приємного апетиту!