Японський омлет з рисом, грибами, цибулею, ковбасою і морквою

Як смачно зробити японський омлет з рисом, грибами, цибулею, ковбасою і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

3 ст. ложки рослинної олії
1/2 зеленого цибулі
1/4 цибулини , нарізаної кубиками
30 р. нарізаної кубиками моркви
100 р. м’ясо\ковбаса
50 р. печериць, нарізаних кубиками
1 чашка вареного рису
1 ст л соєвого соусу
2 ст л кетчупу

Омлет:
3 яйця великі
1 столова ложка молока
щіпка солі
кетчуп петрушка (за бажанням) для прикраси

Японський омлет з рисом, грибами, цибулею, ковбасою і морквою покроковий рецепт

1. Обсмажити зелений і білий лук. Додати моркву, м’ясо і гриби, готувати 3-4 минуты.

2. Додайте рис, соєвий соус кетчуп, перемішати. Викласти на тарілку і додати форму.

3. Змішайте яйця, молоко і сіль, обсмажити на сковороде.

4. Викласти поверх риса.

5. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇