Як смачно зробити яєчня шакшука з перцем класична на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
1 ст. ложка оливкової олії для смаження
1 великий червоний солодкий перець
3 стакан молодого шпинату
2 склянки томатного соусу
1 ч. ложка чебрецю
1 ч. ложка орегано
1 ч. ложка часникового порошку
4 великих яйця
1/3 склянки козячого сиру або сиру фета
Сіль, перець за смаком
Свіжий васильок для прикраси
Яєчня шакшука з перцем класична на сковороді покроковий рецепт
1. Обсмажте нарізаний болгарський перець приблизно 5 хвилин. Додайте шпинат, обсмажуйте близько 1 минуты.
2. Додайте томатний соус, чебрець, орегано, часниковий порошок, сіль і перець. Готуйте 3 хвилини, регулярно помешивая.
3. Додати яйце і сир. Накрити кришкою, готувати до приготування яєць. Приємного апетиту!