Єврейський форшмак з оселедця класичний

Як смачно зробити Єврейський форшмак з оселедця класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе оселедця с/в – 300 гр
Картопля відварна в мундирі – 1 шт
Яйце варене – 2 шт
холодне Масло вершкове – 100 гр
Зелень (кріп і зелена цибуля) – 30 гр
Яблуко зелене (Грени Смітт) – 1 шт
Оцет яблучний – 1 ст. л
Масло рослинне – 1 ст. л.
Перець чорний – за смаком

Єврейський форшмак з оселедця класичний покроковий рецепт

1. Оселедець, картопля, яйця, вершкове масло – прокрутити через мясорубку.
2. Додати нашатковану зелень і очищене яблуко, нарізане дрібними кубиком.
3. Влити оцет, рослинне масло, додати чорний перець – все перемішати. І можна відразу подавать!.