Капуста по грузинськи з буряком швидкого приготування

Капуста по грузинськи з буряком швидкого приготування простий рецепт. Смачна, ніжна і пряна капустка, а яка гарна!!! Дане блюдо ще відоме як капуста по-гурійськи або по-грузинськи. Мама в дитинстві на зиму замаринувала таку капусту в десятилітрових балонах, зберігали на балконі, діставали самою худою рукою🤣 Називали цю капусту «Пікулі». Моя кума Маша називає її «капустка хрум-хрум» 😁 беріть будь назва 🙂

Інгредієнти

✔️вилок капусти 2,5 кг
✔️1 велика буряк
✔️2 головки часнику
✔️1-2 стручка червоного гострого перцю
✔️зелень петрушки, кропу, селери
✔️маринад: 2 літри води, перець чорний і запашний за смаком, 3-4 лаврового листа, 4 столові ложки з гіркою солі, 2 столові ложки цукру, 9% оцет 250 мл.

Капуста по грузинськи з буряком швидкого приготування покроковий рецепт

1. Капусту розрізати на 8 частин, качан не видаляємо, трохи обрізаємо, на ній тримається капуста.
2. Укласти всі шарами, залити гарячим маринадом, залишити на добу під гнітом в теплі, потім прибрати в холодильник
3. Готовність через 3-5 днів. Можна їсти так, можна заправити ароматним маслом, цибулею кільцями, посипати зеленью.