Фаршировані кабачки з куркою, помідорами та сиром у духовці

Як зробити смачні фаршировані кабачки з куркою, помідорами та сиром у духовці простий рецепт. За цим рецептом у вас вийде соковиті і ароматні кабачки, які всім припадуть до смаку🤩👍🏼 Це корисно і по-справжньому літнє блюдо, яке з радістю з’їдять і ваші діти😋

Інгредієнти

•Кабачок – 2 шт.
•Курячі стегна – 400 р.
•Цибуля біла – 60 р.
•Перець болгарський – 60 р.
•Томати черрі – 100 р.
•Часник – 3 зубчики
•Сир плавкий – 100 р.
•Кінза – 20 р.
•Цибуля зелена – 20 р.
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
•Сіль/перець – 1 ч. л.

Фаршировані кабачки з куркою, помідорами та сиром у духовці покроковий рецепт

1. Першим ділом приготуємо фарш для заправки кабачків. Для цього всі овочі наріжемо дрібними кубиками, нарубим зелень, натремо плавкий сир, а курку наріжемо ножем на невеликі шматочки до консистенції рубленого фаршу. Ретельно з’єднаємо всі інгредієнти разом і відкладемо сторону.

2. Кабачок розділимо навпіл і ложкою зачистимо все насіння, у вас повинна вийде човник. Щоб кабачок лежав рівно слід надрізати боки. Щільно фаршируємо кабачки з гіркою і викладаємо на деко для запікання, не забудьте накрити фольгой.

3. В розігріту духовку до 200 градусів відправимо кабачки на 35 хвилин. Перші 20 хвилин запікаємо під фольгою, після чого готуємо ще 15 хвилин без фольги. За бажанням ви можете підпалити шапочку пальником, але це не обов’язково. одаем у гарячому вигляді присипавши зверху цибулею і дрібно нарізаним стеблом кинзы.

Відео рецепт 👇