Закуска з запеченого болгарського перцю в духовці з зеленню

Як зробити Закуску з запеченого болгарського перцю в духовці з зеленню рецепт. Готуємо болгарський перець! Подивіться, яке у нас сьогодні страву на закуску! Чудовий солодкий болгарський перець в’ялений в духовці. Я б сказала так! Готується салат на одному диханні, підійде до м’яса, замість м’яса, можна навіть просто накладати на хлібець і їсти! Це закуска з перцю просто смакота хочу вас пригостити і спокусити приготувати салат на святковий стіл разом зі мною! Поїхали!

Інгредієнти

На заправку
Цукор 1 ч. л.
Лимонний сік 1 ст. л.
Рослинне масло 3 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Болгарський перець 1,2 кг
Суміш перців 0,5 ч. л.
Часник 1 гол.
Зелень 1 пучок.
Хмелі сунелі 1 ч. л.

Закуска з запеченого болгарського перцю в духовці з зеленню покроковий рецепт

1. Деко застелила фольгою, перець вимила взяла наш, ластівка звичайна, можна взяти болгарський перець червоно-жовтий, який у вас є за бажанням. Ось свіженький ароматний дуже смачний! Ставлю його в розігріту духовку до 200 градусів на 20-30 хвилин! Поки перець у нас запікається, ми з вами друзі приготуємо заправку. Рослинна олія, сіль, цукор, суміш перців тут пів чайної ложки висипаю, хмелі-сунелі – чудова спеція яка підходить до перцю чайну ложку додам. Лимонного соку, столову ложечку, можна взяти столовий оцет – теж столову ложку. Часнику взяла одну головку пропускаю через пресс.

2. Перемішую, ароматно і дуже смачно виходить. Відставляю в сторону. Гарячий перець перекладаємо в миску. Випікався він 15 хвилин на одній стороні, потім я його перевернула і вимкнула духовку. Ще п’ять хвилин готувала при вимкненій духовці. Ось такий у нас симпатичний. Друзі нам потрібно щоб зараз він віддав свій сік який у нього знаходиться всередині а також щоб ось ця здається що знаходиться зверху, нам потрібно буде зняти і щоб вона добре відійшла. Накриваю фольгою цієї ж під якою він у нас випікався. Дам йому постояти хвилин 30 охолонути. Перчик у мене охолов знімаю фольгу, беру, знизу справа надріз і весь сік, який є выливаю.

3. Сік дуже ароматний і смачний, додасть додатковий смак нашому перцю. Додаємо в часник соус наш. Дивіться перець охолов, дуже добре з нього знімається шкірка, без всяких проблем знімаю, прибираю плодоніжку. Очищаю від насіння. Гарячий ще. І роблю нарізку стрічками товщиною один сантиметр. Яка краса у нас з вами виходить. Викладаю в миску. Таким способом очищаю весь перець і нарізаю. Перемішую заправку.

4. Заливаю перець. Дрібно нарізаємо зелень, дивіться яка краса – у мене кінза, кріп, петрушка, ось таке багате різнотрав’я я дрібно нарізаю. Додавайте по своєму смаку, можна додати базилік, хто що любить. Жорсткі гілочки нарізати не будуть, все тільки мягонькое. Викладаю в перчик і перемішую, зручно зробити це двома виделками припіднімаючи і так до самого дна. Дивіться який жирний мама моя каже, за смаком м’ясо не перець а просто м’ясо, дуже смачно!

5. Соблазняю вас приготувати! Я прибираю його на 2 години в холодильник! Якщо на наступний день то закуска з перцю буде ще смачніше. Друзі бажаю вам приємного апетиту обов’язково приготувати перчик за нашим рецептом, подивіться яка краса, Велика порційність! Підійде як до шашлику так і добавка до обіду. Звичайно прикрасить ваш святковий стол!