Запечена картопля з часником і зеленню в духовці

Всі ми любимо хрустку скоринку. Хвилюючий аромат, який виділяє сердцевинка. А як вона парує на вилці! Ну, і якщо з часничком, та з зеленню…ніякого основного страви не потрібно. Як приготувати Запечену картоплю з часником і зеленню в духовці рецепт простий. Сміливо можна використовувати як самостійну. Приготування я спробував перетворити в забавну мініатюру. Не судіть строго. Відео в каруселі і Reels. Сподіваюся на вашу підтримку і буду радий вашим реакцій і питань. Хоча, які можуть бути питання, коли рецепт передбачає ідеальний результат, який сподобається кожному. Чи все ж… Живіть Смачно!

Інгредієнти

Картопля
пучок Зелень
Часник 4-5 зубчиків
Олія оливкова
Сіль, перець

Запечена картопля з часником і зеленню в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю добре помити, нарізати половинками або четвертинками. Додати оливкову олію, сіль, перець, часник і викласти на пергамент серединкою вниз.
2. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати. Як тільки картопля буде готовий, обваляйте його в суміші порізаної зелені (можна ще дрібно-дрібно порубати зубок свіжого часнику).
3. І подавайте до столу, як гарнір або самостійне блюдо.

Відео рецепт 👇