Весь секрет в соусі! ❤️ Запечена курка гомілки в вершково часниковому соусі в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Курячі гомілки – 1 кг
Вершки – 250 мл
Молоко – 150 мл
Часник – 1 головка
Коріандр сушений – 1 ч. л.
Хмелі – сунелі – 1 ч. л.
Сушений базилік – ½ ч. л.
Сушена петрушка – ½ ч. л.
Сіль і чорний перець – за смаком
Кінза або петрушка
Запечена курка гомілки в вершково часниковому соусі в духовці покроковий рецепт
1. Курячу гомілку підготувати і скласти в форму. Посолити, додати чорний перець, трохи масла і натерти гомілки. Запікати в духовці до рум’яної скоринки, приблизно 35 минут.
2. Нарізати головку часнику. Викласти в ступку, додати сіль і трохи потовкти. У миску налити вершки, молоко. Додати сіль, чорний перець – за смаком, коріандр – 1 ч. л., хмелі – сунелі, базилік – ½ ч. л, суху аджику – 0,5 ч.л.
3. Вимкнути плиту і додати часник. Дістати гомілку з духовки і залити соусом. Готувати ще 10 – 15 хвилин при 180 градусах.
4. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇