Запечена риба окунь морський в духовці з кабачками і помідорами

Як смачно зробити Запечена риба окунь морський в духовці з кабачками і помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 2 порції:

Окунь морський 2 шт
Кабачок 200 гр
Помідори 100 гр
Лук червоний 50 гр
Олія оливкова 50 гр

Запечена риба окунь морський в духовці з кабачками і помідорами покроковий рецепт

1. На лист пергаменту викладаємо рибу, солимо, перчимо, додаємо червоний цибулю, кабачок, томати, оливки, скроплюємо маслом і акуратно заворачиваем.

2. Потрібно сформувати такий конвертик або лодочку.

3. Прибираємо в духовку на 15 – 20 минут.

Відео рецепт 👇