Запечена свиняча вирізка рулетом з начинкою з цибулі та моркви в духовці

Рецепт чудового м’яса за лічені хвилини! Мало, хто готує!. Запечена свиняча вирізка рулетом з начинкою з цибулі, моркви і сиру в духовці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Свиняча вирізка – 1200 р

Для соусу:
Кетчуп – 200 г
Апельсиновий сік – 100 мл
Лимонний сік – 30 мл
Сіль – 5 р
Чорний перець – 5 р
Сушений часник – 5 р
Прованські трави – 5 р
Рослинна олія – 50 мл
Мед – 50 г

Для начинки:
Цибулю – 200 р
Морква – 100 г
Рослинне масло – 20 мл
Сир – 150 г
Лук – 500 г

Запечена свиняча вирізка рулетом з начинкою з цибулі та моркви в духовці покроковий рецепт

1. 1 цибулину і 1 моркву обсмажити до м’якості. Викласти в миску, дати трохи охолонути і додати 100 грам сыра.

2. Приготуємо соус: У мисці змішати 200 г кетчупу, апельсиновий сік, лимонний сік, рослинне масло, сіль, чорний перець, прованські трави, паприку і мед. Розрізати свинячу вирізку, змастити соусом, викласти начинку.

3. М’ясо скрутити в рулет і обв’язати ниткою. 500 грам цибулі нарізати півкільцями і викласти у форму для запекания.

4. Зверху покласти м’ясо. Вилити залишився соус на м’ясо. У РОЗІГРІТУ ДО 180 °C ДУХОВКУ/50 ХВИЛИН. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇