Готуємо Запечені баклажани з фаршем, помідорами, сиром, перцем і часником в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажани 2 шт
Фарш 500 гр
Цибуля 1 шт
Помідори 2 шт
Часник 3 зубчики
Перець болгарський 1 шт
Сир 100 гр
Сіль, спеції за смаком
Запечені баклажани з фаршем, помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Нарізаємо баклажани і залишаємо в соняшникового воді на 30 хвилин, щоб вийшла вся гіркота. Нарізаємо цибулю і відправляємо на сковорідку, обсмажуємо яловичий фарш, додаємо болгарський перець, помідори і часник, перемішуємо, додаємо спеції, паприку, куркуму, сіль і доводимо до готовности.
2. Дістаємо баклажани і просушуємо паперовими рушниками. Змащуємо маслом і трохи підсмажуємо на сковорідці з обох сторон.
3. Викладаємо нашу начинку на одну сторону баклажана, а другий накриваємо. Посипаємо зверху сиром і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
4. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇