Фаршировані баклажани грибами, фаршем та сиром у духовці

Як смачно зробити Фаршировані баклажани грибами, фаршем та сиром у духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅ КБЖУ – 123/ 11,5/ 7/ 4

🔷 600 г баклажанів
🔷 150 грам ріпчастої цибулі
🔷 240 грам печериць
🔷 225 грам яловичого фаршу
🔷 сіль, перець
🔷 гранульований часник
🔷 80 грам сиру

Фаршировані баклажани грибами, фаршем та сиром у духовці покроковий рецепт

1. Баклажани помити, просушити, розрізати навпіл і очистити від нутрощі з допомогою чайної ложки.
2. На сковороді обсмажити цибулю, додати гриби, фарш, сіль, перець, часник і тушкувати під закритою кришкою до майже повного випаровування воды.
3. Деко застелити фольгою, викласти на нього човники з баклажанів, начинити, зверху посипати сиром і запікати в духовці при 180 градусах до рум’яності. Подавати зі сметаною і свіжою зеленью.