Запечені баклажани з сиром фета, часником і цибулею в духовці

Приголомшливе літнє блюдо 🔥 Запечені баклажани з сиром фета, часником і цибулею в духовці простий рецепт 🔥 Це мегавкусно, просто і швидко👍 Готувати всім!

Інгредієнти

Баклажани середні (5-7 шт.)
Оливкова олія (якщо немає – будь ароматне)
сіль, цукор, перець, паприка
лук ріпчаста (1шт.)
сир фета або т. п.
часник
лимонний сік (якщо немає – яблучний оцет)
зелень (петрушка, кріп, кінза)

Запечені баклажани з сиром фета, часником і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. включити Духовку на 200°С. Баклажани розрізати уздовж, надрізати зверху сіткою, полити оливковою олією, сіль-перець за смаком, запікати при 200°С до покоричневения.

2. А тим часом зробити начинку: нарізати цибулю півкільцями, злегка обсмажити на оливковій олії, додати трохи цукру до нього для карамелізації, розмішати і кубиками сир фета.
3. Півхвилини тримати на вогні, помішуючи, зняти, перекласти в миску. ⠀Запечені баклажани збризнути лимонним соком, видавити на кожен трохи часнику і викласти сирну начинку.

4. Зверху зелень (кінзу, петрушку) і суху паприку. Готуйте з любов’ю, це смачно, швидко і красиво!