Суші сендвіч із лососем, огірком і сирному сиром в домашніх умовах простий рецепт 🍣💥 думала буде не дуже, а насправді я в повному смаковому захваті🔥
Інгредієнти
на 3 сендвіча
▫️рис – 200 р
▫️вода для варіння рису – 230 р
▫️сирний сир – 100 г
▫️лосось – 150 г
▫️огірок – 2 шт.
▫️норі – 3 шт.
▫️рисовий/яблучний оцет – за смаком
для панірування:
▫️борошно – 100 г
▫️яйце – 2 шт.
▫️панировачные сухарі/темпера – 100 г
Суші сендвіч із лососем, огірком і сирному сиром покроковий рецепт
1. Промитий рис поєдную з водою в каструлі з товстим дном. Ставлю на повільний вогонь (у мене 4 з 10), закриваю кришкою і готую 40 хвилин. Відкривати кришку і заважати під час приготування – не МОЖНА!
2. У готовий рис додаю рисовий/яблучний оцет, перемішую, даю охолонути. В середину листа норі ставлю рис у формі ромба 9:9. Далі шар сирного сиру, після тонко нарізаний лосось, далі тонко нарізаний огірок і в самому кінці ще один шар риса.
3. Далі збираємо конвертик (загинаємо кути до центру). Щоб скріпити куточки використовуйте воду. Конвертик обвалюємо в борошні, після яєчної суміші і в самому кінці в панірувальних сухарях/темпуре.
4. Обсмажуємо в розпеченому рослинному маслі з кожного боку по 10-20 секунд.
Відео рецепт 👇